Saturday, October 9, 2010

CONTEST LAUNCHED!


Translated in bahasa.... but sometimes a certain word maybe best describe in english..

Simple contest!
semuanya bermula sekarang... contest yg mudah...
di bawah ni akan dinyatakan syarat, dan juga hadiah yg menanti anda

TERMA DAN SYARAT:

1 buat satu entry,upload gambar anda dengan design baju T-SHIRT yg paling stylo ( Baju paling unik, baju paling meriah, dan baju paling simple but nice ) yg pernah anda  miliki. pastikan ianya bersaiz lebih dari 500x500. gambar dari jarak dekat amat digalakkan bagi memudahkan cropping.

2. dalam entry tersebut hendaklah dilinkkan bersama URL post ini dan 5 orang rakan blogger anda.

3. tinggalkan link entry post yg anda buat dalam komen post ni bagi mengesahkan penyertaan.

4. bila dah meninggalkan komen dalam entry ni, make sure ade link anda bagi memudahkan pencarian peserta. yg x de link, jangan hampa bila penyertaan anda diendahkan... 

5. follow la apa lagi.... banner special edition versi 10 10 10saiz 125x125 akan dihadiahkan sebagai tanda cenderahati ( limited to 10 days after 10 10 10).. banner yg dihadiahkan akan dimaklumkan melalui chatbox atau komen latest post korg (klw x de chatbox)..  samada korg nk letak kt sidebar ke x, tu terpulang. KRL cuma ingin berjasa!

6. contest ini dibuka selama 100 hari bermula dari tarikh 10 10 10.

7. pemenang akan diumumkan 10 hari selepas tarikh tutop. Special entry untuk pemenang akan postkan nanti.

8. Contest ini akan diadili oleh KRL sendiri dan semua fans2 KRL Brands dalam facebook... 

9. keputusan adalah muktamad. sebarang komen pasal contest ni (+ve) boleh disertakan dalam komen yg same..

10. syarat di atas hanya akan diubah bagi memudahkan urusan penyertaan, kesalahan ejaan dan salah faham antara penganjur dan peserta.

HADIAH:

mungkin x lumayan bagi sesapa yg slalu join contest pada kadar semiggu skali. tapi KRL akan cuba buat sesuatu melalui bakat KRL sebagai tanda penghargaan kepada peserta. hadiahnya adalah.....

Sebuah poster bersaiz desktop yg di dalamnya terdapat gambar2 peserta. gambar korg akan dikelaskan sebagai Baju paling unik, baju paling meriah, dan baju paling simple but nice.

sepanjang 10 hari selepas 10 10 10, sekeping banner liplap2akan diberikan kepada peserta yg da follow blog ni. mereka yg bertuah akan dimaklumkan melalui chatbox. x kesahla meyertai atau tak contest ni.



4 comments:

nina syakina said...

contest nihh available lg ke x?

KRL kaprileader said...

mestilah..
jadi peserta pertama..

da[Y]un said...

t-shirt tu tak kisah la dr mana pun kan? juz nak tengok designnnya kn

KRL kaprileader said...

yes dayun..
design shj...
hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails