Sunday, February 13, 2011

Class Alone 1 : Movie thriller

haloo!! ni nak cite sket lah... pg td ade klas kat lab computer aided design... aq datang awal sebab lapa semalam makan megi je... dengan harapan sempat sarap kat fac. mmg sempat pon. tahniah.. aq rush naek tingkat 5 dari aras 2 dengan berjalan laju.. sampai2 klas, lecturer x masok lagi... alhamdulillah..

(tu pembukaan cerita)

aq sampai2 tros bwat assgnment 3D yg lecturer soh wat mggu lepas... x siap2 lagi.. (ape nak jadi lah) khusyuk lagi design 3D model bagai, extrude sane sini... sedar x sedar... da setengah jam mase berlalu... 1 klas yoyo'o nak complete design. malah bergerak sekadar sekeping sudu (hampas la gak kre).. masing2 da mule give up dan  strees dgn design masing2.. semua da save dalam thumbdrive kecuali aq yang hanya save dalam email sebagai draft sebab x de pendrive...



(tu dia perkembangan cerita)

sejam da berlalu... lecturer tetap x masok. semua bangun dari kerusi empuk serentak dalam kiraan 8. dan tanpa menyegankan diri terus keluar dari lab dengan perasaan. seperti baru lepas berak. tp sensorang aq d situ mendiamkan diri on9, blogging jap, bw, dll.. tengah2 syiok tu... tbe2 ade orang masok kepala kat pintu.. x sempat aq nak usha sape senan laju sangat.. akhirnya die masok.. dan orang tu adalah lecturer tersebut!!!!

(tu da kre cam klimaks gak r)

die datang kat aq, bg attendance sheet. (yes! aq sorang menghadirkan diri!) (&^%^&^0 aq sign la utk aq sorg... sempat jugak tgk column atas yg lapang luas.. sambil2 tu die bual2 sosial dgn aq. die kate "saye lupe plak nak pesan yg td sye ade ______________" aq da x fokus sebab nak egt tarikh hari ape.. lalu aq try focus balik ape yg die cakap. ape yg sempat aq fokus adalah... "hmmm... batal jela klas hr ni." (&&*^ hahaha
ending die batal...



(penutup cerita)

at the end aq pack barang dan kuar lab dengan rase nak berak sebab perut wat hal pepagi.

duh~ balik, men gitar 5-6 lagu

4 comments:

hiDAyah_muRNi said...

haha. x bole bla fokus kat class batal je..

nadzirah aqilah said...

giler bha.....
benda paling hepy ialah bila kelas diishtihar BATAL...
kira okey dorg sanggup tunggu sampai setengah jam..
dulu sya, 15 minit lec x masuk sendiri isytihar kelas BATAL... kui3..

KRL kaprileader said...

klas best mmg r lepak lame...
klw kelas theory...
mmg tpat, sharp 15 min tu da kre lambat da clear klas...

haha

adam bin ismail said...

Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://computer-desktop.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails