Wednesday, February 2, 2011

IS it RAEL???

sedar x sedar, laptop korg da ade unsur2 Freemason.. u know that??
x la mcm virus ke ape... cume sekeping gambar yang tertera bendera israel di blakangnya...
sume laptop mesti ade bende ni.. x caye?? try search "   J0285926 "...

for manual search,

c\program files\mirosoft office\media\CAGCAT10\J0285926


gamba die cm ni..

akan ade 3 golongan org lepas bce en3 ni..

1st, " aduyai, pic cm ni pn freemason ke.... (close entry)"
2nd, "eh! btol ke ni?? (cek tros live dalam C die)"
3rd, "egt aq nak caye ke..(dalam hati nak tw gak)"

so korg yg mne??
jumpe ke pic ni??

x sure bole delete ke x
aq x nak system terganggu dgn delete bende ni...
anybody try this out?? let me know ya..

2 comments:

hiDAyah_muRNi said...

oohh.. jap lagi nak check..

Ayuni said...

dh delete dh, gmbr dr paint je, xde aper pun....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails