Thursday, June 16, 2011

aku ambil sekeping kertas dan makan





Korang just susun jer ayat2 nie berdasarkan tarikh hari lahir korang

Pilih bulan korang lahir:

Januari -Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku sepak
Jun - Aku terkentot depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

Pilih hari (nombor) korang lahir:

1 - mak aku
2 - komputer aku
3 - kereta jiran aku
4 - kucing
5 - kerusi
6 - gangster
7 - henfon aku
8 - kawan baik aku
9 - cikgu
10 - semut
11 - pisang
12 - polis
13 - buku
14 - patung barbie
15 - lembu
16 - makcik aku
17 - radio
18 - tv
19 - makcik kantin
20 - kasut sekolah
21 - upin dan ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - tupai
24 - Christiano Ronaldo
25 - buku teks
26 - kawan aku
27 - unta
28 - meja
29 - orang gila
30 - taylor swift
31 - awek cun

Pilih warna baju yang korang pakai:

Putih - sebab aku perasan cantik
Hitam - sebab aku gila
Pink - sebab aku suka single
Merah - sebab mak aku suruh
Biru - sebab aku tak tahan
Hijau - sebab aku baik hati
Ungu - sebab aku semangat
Kelabu - sebab bomoh suruh
Kuning - sebab aku dalam pertandingan
Oren - sebab aku sakit hati
Coklat - sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - sebab aku fikir aku hebat

hahaha...try yer!!!!
mengisi mase lpng...:)http://krlbrands.com/

3 comments:

Jalut said...

anda dalam senarai blog yang bakal di hack.. saya melawat kat sini.. hehehe

sHeRa_ShErA said...

aku terlanggar makcik aku sebab aku single.hahaha.

misz eyla said...

aku gigit komputer aku sebab aku suka single. ehh. macam x kena je.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails