Wednesday, June 29, 2011

Ape kebaikkan pasang lagu pada blog

salam

bertemu lagi.. baru tadi abes tgk bola Msia lwn Taiwan.. actually chinesse taiwan.. aq pn tw ape beza naya.. google kan utk aq?

lepas puas dgn kemenangan 2-1, (padahal boley skor bnyk lg) aq pn konon2 nak bw la.. bace entry2 baru kat dashboard, post2 menarik, mereka yg aktif abes kt chat org.. aq pon mula la bukak new tab sebanyak2nya selagi x hang sebab pkai google chrome... tengah sedap bw sana sini.. tibe aq rase macam semua penonton yg tgk bola kt stadium aq td nyanyi lagu yg aq x tw.. sebab cam ramai mampos lahanat punyer pun adoy!

dengan lashkarnya aq mute kan teros sound system aq. so, blogger yang pasang lagu tu sume, aq x sempat dgr sepatah ape pon lagu yg korg minat..

ce korg bukak skang klw ko bukak blog aq ni seorang dara pun, ade dgr ape2 x?? klw ade, selepas korg bukak blog ni, sila report kat aq. aq akan disable sume sound2 yang datang dari blog aq.. sesungguhnya barangsiapa terdengar akan kata2, atau alunan muzik dari blog ini, maka durjana lah ia.. dan aq x layak la masuk blog list korg. hahajoke.

back to topik, aq x tw ape kebaikkan tersebut. minta maaf.

1 comment:

alif haris said...

haha aku pn taktau ape benefit die bro ..

btw conrates malaysia :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails