Tuesday, June 21, 2011

Jenis Blog macam mana yang KRLBrands follow

hey fellas! 


da makan? bwat pe tu? sorang je ke?


(jawab la pliz.....)


ha.. sambil2 blogging baca entry2 pasal hackers, eclipse, shawl, makanan sedap, orang putus cinta, bagai, ni aq nak cite pasal bg cemane yang aq follow..


utk pengetahuan korang, memang aq de 2 blog x termasuk website yg x siap g.. dan blog itu adalah


1. http://kaprileader.blogspot.com/


2. http://krlbrands.blogspot.com/


ok2, aq cite pasal beze 2 blog ni memandangkan aq x femes macam joegrimjoe, ben ashaari, haniszalikha, dll.. (yg x sebut tu kire femes gak, cume aq je x tau)


blog yg first tu adalah blog pertama aq dalam dunia maya ni... asalnya memang x bermatlamat.. bajet macam nak bwat diari konon.. geli je aq dgr. lepas tu aq banyak bwat macam bende2 grafik  cap ayam, sampah, komen2 pasal orang2 sekeliling, tutor2 yang bukan2, dll.. so x lame lepas tu, x la lame sangat, dalam setahun gak.. aq rase cam serabut nak kne carik balik post2 aq yg berkaitan dgn topik2 tertentu... memandangkan aq de minat yg sedalam 2.5meter kepada graphic design, aq mendecide dan memutuskan untuk memisahkan 2 agenda yang berlainan bapa kepada blog yang berasingan.. maka lepas tu terhasillah 2 blog yg aq handle. wah.. da macam sejarah gak aq karang ni. lepas ni boley la tag *history lepas siap.. klw korang cek sekarang gak kat bawah tu aq letak ke x, aq bg singget.. hahha


dah cukup pasal asal usul 2 blog ni. tu je... ada apa soklan, tanye kat komen. I'Allah aq jawab sejujur hati yang suci.


so, nak tau ape blog yang aq follow?? ha.... jeng3.... *drum roll...



bbbrrrr
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
DOOM!




ciri2 nya seperti berikut:


x semestinya blog awek cantek


x semestinya mamat ensem


x semestinya blog femes


x semestinya pasal bola


x semestinya da ade ramai followers


x semestinya da follow salah satu blog aq


tapi....


blog yang bertemplate smart


blog yang simple


blog yang ringan


blog yang banyak menceritakan pasal tutorial2 adobe illustrator dan photoshop


blog yang selalu menceritakan prinsip2 hidop yang aq rase macam... (eh, betol jugak!)


blog yang selalu letak gamba2 vintage, typography, rare dan ade wow factor


blog yang ade unsur2 humor


dan blog yang mane aq suke. hehe (play safe)

7 comments:

diana said...

sob..sob...:(

blog akak tak de semua tu..
templete pun cikai je..
huhu..
tak pe la..
akak pasrah...;(

nurulSYAFIKA. said...

hey hey thanks for dropping by (: satu kampus. u uitm shah alam jugak la ni hehe hai kawan se kampus ;p
pngl i pika anyway. u?

KRL kaprileader said...

@pika>kerol.=P

fairuz said...

haha aku yang mane satu?

KRL kaprileader said...

cbe teke...

Sophie Al-yahya said...

so agaknya blog aku masuk kategori mana entah.. weyh gambar tuh kat Bukit cerakah aje.. =)

afeb pilah said...

weee...thx dtg teratak aku yang cm sampah tu..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails