Friday, July 1, 2011

Kenape Chatbox kne delete pulak??

haaaa....... dgr macam totally ckatbox kne hack kan... haha.. ni mesti keje anonymous..btw, ia tidak lah seperti yang anda sangkakan.. lately, aq sering mengepos entry baru.. itu tak menjadi masalah. yang masalahnya adalah.......




masalah baik:
ade user meninggalkan komen pasal entry dan seluruh artwork kat chatbox, dan comments..

masalah busuk:
banyak MAMPOS spam2 yang masok dalam chatbox.

remark: link / url .blogspot bukan dianggap spam bg aq. yang buat die jd spam adalah .co...... bit.ly.bla/bla......goo.dg.blablabla...... dan ape2 sahaja link yang aq rase cam pelik.

sekarang ni aq ade gak rase membuak buak nak delete chatbox ni.. tp kesian plak la follower aq yang stakat bpe helai ni.. kang nak komen pape.. melangok aq tggu respon.. huih..

anyway, sape ade tw pape pasal cm ne nak block spam kat chatbox ni... ni julungkali nya aq malas nak google..

sekian...

3 comments:

Cik NurulZaty said...

em..rasnaya yg link ly. bit sume tu
just shorten url je.

bukan spam.

kdg2 je ada yg spam

tpi kbnykan org skrg guna shorten url..sbb x nak pnjang2 url..

アヌム ちゃん said...

aaa xtau gak cmne nk block spam huhu

senyumSOYA said...

nak spam..nak spam..~ heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails