Thursday, July 21, 2011

Malaysia VS Chelsea

Photobucket

Malaysia seri dengan keputusan 0-0. tapi hanya pada minit ke80 setelah free kick dari Drogba kene tiang, memantul ke keeper Malaysia dan sikit lagi nak masuk gol, berjaya ditarik keluar..... namun linesman cakap, itu GOL. 

gugur buah pinggang peminat Malaysia yang menginginkan sesuatu dari skuad ini setelah berjaya mengikat Chelsea selama hampir 80% masa keseluruhan..

apepun tggu lah paper esok, atau mungkin lusa tentang apa kata2 professional tentang gol itu. Credit to photographer yang berjaya capture pada sudut on-the-line.. mesti kaya. haha... apa pun aq bangga dengan pencapaian ni walaupun bukan skuad utama Malaysia tapi boleh memberikan saingan..  Skuad utama sekarang akan menghadapi perlawanan getir antara singapura sabtu ini untuk pusingan kelayakkan FIFA.. kalau Malaysia berjaya mengalahkan Singapura, Malaysia adalah antara 20 pasukan terbaik seluruh asia dalan kejohanan tersebut pada tahun ini..

p/s: sori banner Chelsea x de... xjumpe format .ai.. hehe

1 comment:

ame elms ! said...

lately ini ame dah suka tengok bola , haa , macam ne tu ? :O

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails