Monday, October 3, 2011

Fixie madness 2.0

salam. gua nak wat satu announcement, fixie gua da sampai bilik dengan selamat. tepat hari isnin, lepas abes lecture, dalam kol 10 gitu, gua dapat 1 call dari unknown number. gua angkat je suara nak otai je. nak tau ape die cakap? " salam, ni ****** ke? ni ade barang awak baru sampai. awak beli ape ni dik? tv plasma ke?" hahah. ade ke patol die kate tv plasma. memang mampu pon nak beli. tu mungkin sebab die tengok kotak die besar sangat kot.. cam ni ha.


sedepa la siot nak pelok. memang x lepas. sempat la gak nak skodeng sket2 dari lobang yang ade kat situ. tapi nampak rim je.... dengan pantas, gua unboxing! ni tengok!




dah memang sampai x siap pasang kene la gua cari alternatif lain ank pasang. mule la geledah tools2 orang dari kerete sampai moto. memang 90% sama macam gamba yang gua anta kat supplier tu. refer gamba paling last. ni plak barang2 kecik die macam handlebar, saddle.



ni lah graphic yang gua cube bayangkan kat supplier supaya impian fixie custom made menjadi kenyataan.

gamba full size fixie lepas makeup semua?? nanti dulu... gua nak bikin kasi abes siap mampus punay baru publish.. hehhe

2 comments:

~SaL IjOu~ said...

cool!~ ^^ x sabar nak tgk yg da siap pasang~

athirah fauzi said...

cool cool cool cool cool!!!!!
seriously, ini first time aku rasa kau tersangat cool! haha.
please, tolong upload gambar lepas dh siap. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails