Friday, October 30, 2009

Alangkah bgosnyer....

kalaw la aq dapat 3.5 sem ni... heaven dok! dah la susah nak nek CGPA ni.. nak jatuh punte la senang. tp bkn tu aq nak cite sbenarny.. tp klw btol pn k gak.. ahaks!

ni nak habaq mai.. sebaik sje exam berlalu dengan rasminy pd 10 / 11 ni.. 5 hr kemudian aq de plak Latihan Intnsif BK. wat x tw suda.. die cam satu penyeksaan tk student2 yang involve ngn bnde ni.. nak jd leader.. mmg la kne kn.. mne bley senang2 je..

semenjak aq masuk brassband uitm shah alam ni.. aq de satu dorongan utk menjadi salah satu drpd dorg.. jom kte imbas pic2 yang aq rembat dr FB ni.. (sori klw owner die ternmpk)
 

cun an dressing?? mahal beb.. rse x sabar pn de gak nk pkai bju ni.. nak2 klw de event.  tp... yang sdey ny.. aq x dapat g latihan brassband yang membenarkan aq bermain alat2 ni utk sem dpn. aduyai.. pe aq nk wat.. tp cm ne pn aq mst dapat men ny... cme.. tk tw instrumen ape.. aq de simpan rase nak men snare.. snare tu adalah....



ha... nmpk?? yang digantung kat bdan berwarna hitan itu. stylo beb dapat men tu.. cm gempak gler.. tp x tw la kn cm ne nsb aq sem dpn.. ntah mende aq men nnt.. huih.. saba jela... satu mase nnt, korang akan nampak aq berdiri sebaris ngn diorang ni.



tp bkn ke klw kai bju putih sorang2 kat depan lg smart ?? =P

2 comments:

nutzeerawr. said...

sangat coooool :D

kaprileader said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails