Sunday, August 29, 2010

Gambar pelik mggu ini


ape la salah budak ni kecik2 da men lappy aboh die..
bdak ni skang mungkin tgh update status twitter die atau tukar pro pic facebook die.
ape yg aq nak korg focuskan kt cni adalah........
jari telunjuk tgn kanan die. (serba sedikit rase cam nak jentik laju2 30 kali)
phm X??



agak2 ape die buat kat dalam tu???
die mungkin sanggup mati dari kehilangan laptop die kot..
segala ape yg dibuat dgn lappy die adalah rahsie.

( CIA & CSI pn x de la smpai private mcm ni kn?)



rindu akan zaman welding aq mase part 1 kt bengkel welding...
best ble rase bahang die dan masyuk ble jd bengong lepas tgk bende yg amat terang ke keadaan normal.
terkejot mampos gak ble rase elektrod die kne kat plate besi (specimen) 
sebab mase tu lah current akan mengalir dgn deras dan menghasilkan sparks.

WOW!

1 comment:

atiqah said...

argh..geramnye..
comel sangat jari baby tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails